• news-bg

tala fou

Faasalalau le alofa

E tusa ai ma le taimi mulimuli tatou te malamalama ai i le gaosiga o le sima o le falegaosimea atoa, o le a tatou vaevaeina i ni parakalafa eseese e tusa ai ma tulaga eseese o gaosiga e faʻalauiloa ai le gaosiga o gaosiga o oloa sima ma faʻalauiloa auiliiliga o le gaosiga o le sima i totonu o le fale gaosi oloa i le tele. auiliiliga.Muamua, se'i o tatou malamalama i fa'amatalaga o mea mata'aga sima ma fa'agaioiga muamua fa'atasi.

O le tele o mea mata e fa'aaogaina i le gaosiga o sima o minerale masani po'o maa.O nei mea mata e tele ituaiga o punaoa ma e mauoa i punaoa.O lo'o fa'asalalauina lautele i le 'ele'ele.O lenei mea e maua ai tulaga lelei mo le atinaʻeina o fale gaosimea.O oloa muamua sima na faia uma i le tasi E faia i mea mata minerale omea.Mulimuli ane, faʻatasi ai ma le atinaʻeina o tekonolosi sima ma le faʻaleleia atili o manaʻoga faʻatinoga o oloa, na faasolosolo malie ona faʻaopoopo e tagata isi minerale mataʻutia i le avanoa.Tuuina atu nisi uiga i le sima lava ia.

tu1

Omea mata o se tasi lea o mea mata'utia o sima.E fa'aaogaina le omea e fai ma mea mata'utia o sima ona o lona palasitika ma le fa'asili.O minerale omea autu i le alamanuia sima e aofia ai le kaolinite, montmorillonite ma illite (vai mica), ae o le omea autu omea mata o lo tatou falegaosimea o le kaolin, e pei o Gaotang kaolin, Yunnan kaolin, Fujian Longyan Kaolin, Qingyuan kaolin, Conghua kaolin, ma isi. . Kaolin e paʻepaʻe, lelei, vaivai ma vaivai, faʻatasi ai ma le palasitika lelei, faʻafefe afi ma isi mea faʻapitoa ma vailaʻau.Ma e mafai ona tumau e le suia mo se taimi umi, faʻaopoopo i le gaosiga o sima e mafai ona faʻaleleia ai le tulaga atoa o le oloa.

tu2

O le vaega autu o le quartz o le silica.I le gaosiga o sima, pe a faʻaopoopoina i le sima avanoa e pei o se mea mataʻutia, o le palasitika o le avanoa e mafai ona fetuutuunai aʻo leʻi fanaina, ma o le faʻalauteleina o le quartz i le taimi o le fana e mafai ona faʻasaʻo se vaega o le tino lanu meamata.fa'aitiiti.Pe a faʻaopopo i le faʻamalama, e faʻaleleia ai le malosi faʻainisinia, maʻaʻaʻa, faʻafefe abrasion, ma vailaʻau faʻamaʻi o le glaze.Ole quartz raw material ole matou falegaosimea e masani ona aofia ai: glaze gemstone, Fogang quartz sand ma isi.

tu3

O le Feldspar o le mea e masani ona faʻaaogaina faʻafefe i mea faʻamea.O lo'o fa'aaogaina e fai ma mea fa'avae e pei o avanoa ma fa'alili fa'alelei i le gaosiga o sima.E liusuavai i le maualuga o le vevela e fausia ai se tino tioata viscous, o le punavai autu lea o alkali metal oxides i le avanoa, lea e mafai ona faʻaitiitia ai le vevela o le faʻafefeteina o vaega o le tino sima, lea e aoga i le faʻavaeina o le porcelain ma le faʻaititia o le. vevela vevela.E fa'aaogaina e fai ma fe'au i totonu o le fa'aiila e fai ai se vaega tioata.O mea autu autu o feldspar i totonu o la matou falegaosimea o Nanjiang potash feldspar, Fogang potash feldspar, Yanfeng potash feldspar, Conghua albite, Indian potash feldspar, ma isi.

O le gaosiga o oloa sima e mana'omia ai le iloiloga atoatoa o le fua faatatau o mea mata o le oloa.E na'o mea fa'amama ma filifilia e mafai ona fa'amautinoa le tulaga lelei atoatoa o le oloa.Tuuina atu le tele o oloa sima maualuga maualuga i tagata faʻatau.


Taimi meli: Apr-06-2021