• news-bg

tala fou

Faasalalau le alofa

O le taulaga i matu o Saina o Shijiazhuang, na afaina tele i le toe tulaʻi mai talu ai nei i mataupu COVID-19, na amata toe faʻaauau auaunaga felauaiga lautele i le Aso Toʻonaʻi ina ua faʻaalia e faʻamaʻi fou faʻailoga o le faʻaitiitia.
rework

▲ E toʻatele tagata ma taʻavale o loʻo vaaia i luga o le auala i Shijiazhuang, le itumalo o Hebei i Matu o Saina ia Ian 29, 2021, a o toe amata se vaega o auaunaga tau femalagaiga i totonu o le taulaga.Ata/Chinanews.com

O le laumua o le itumalo o Hebei i le taeao o le Aso Toonai na toe amata ai le faagaoioiga o pasi e 862 i luga o auala e 102, ae o le a tumau tapunia nofoaga faatali pasi i nofoaga feololo ma tulaga lamatia, o le tala lea a le ofisa o felauaiga i se faamatalaga.
E manaʻomia foʻi pasi e faʻapipiʻi numera o pasese i lalo ifo o le 50 pasene o le gafatia ma faʻaauupegaina i tagata saogalemu e ave le vevela ma faʻamalosia tulafono faʻafefe o nofoa, o le tala lea a le ofisa.
Ua fa'ataga fo'i la'u lafoga e feoa'i i luga o alatele i nisi o vaega ae o lo'o taofia pea le fa'aputuina o ta'avale.
Na faia e le taulaga tapulaʻa taʻavale i le amataga o lenei masina ina ua amata ona lesitala le tele o mataupu COVID-19 i le aso.Na lipotia mai se tasi mataupu fou COVID-19 faʻamaonia i le Aso Faraile, o le aso lona lua sosoo ma naʻo se mataupu fou nofo toatasi.
——Talafou lafo mai CHINAADAILY

Taimi meli: Feb-05-2021