• news-bg

tala fou

Faasalalau le alofa

23登窑

O le faiga lomitusi decal o se faagasologa o le lolomiina o mamanu i ata vali i luga o keramika, ma o le auala sili ona faʻaaogaina teuteuga i sima faʻaonaponei.Ua vaevaeina i fa'ailoga fa'a'isala ma lalo fa'ailoga.O aso nei o le a matou faʻaalia uiga o le gaosiga o meaʻai laulau ceramic decal.
1) E masani ona faʻaaogaina faʻailoga sima mo le teuteuga o mamanu ma lanu meaʻai sima, e sui ai le vali lima ma le faʻaogaina o le lanu na faʻaaogaina i le taimi ua tuanaʻi.
2) O le iugafono o decals sima e mafai ona ausia 40-50 laina / CM.
3) A maeʻa ona faʻapipiʻi le silk screen ink pattern i luga o le ceramic decal i le ceramic ware, e manaʻomia ona sasaina i le 700-800 ℃ poʻo le 1100-1350 ℃ e pipii mau ai.O le lanu e fa'alagolago i le ituaiga o mea valivali i totonu o le sima.
4) Ceramic decal pepa o le ave o vaitusi sima.Ua vaevaeina i le sima on-glaze decal ma sima underglaze decal.O ituaiga decals e eseese e fa'atatau i le tuufaatasiga.
5) Ona o le malosi o le natia ma le le lelei o le manino o le vaitusi ceramic, e le mafai ona faʻaaogaina le mataupu faavae o lanu muamua e tolu mo le lolomiina.O le faiga lolomi halftone fa'aaogaina le lolomi fa'apito fa'apito fa'apitoa lanu vaitusi halftone lomitusi.
6) O le vaitusi o lo'o lolomi i luga o fa'ailoga tioata o le vaitusi solvent vevela maualuga;o le vaitusi lolomi i underglaze decals e maualuga le vevela vai-tusi vaitusi.

HE0A0055
I o tatou olaga, e masani ona tatou vaaia ni mamanu matagofie i ipu sima ma ipu mo le taumafataga o le afiafi, e matua matagofie ma maaleale.O le fugalaau i luga o le sima e le gata ina tetee i le maualuga o le vevela, ae o le a le pa'u foi ma suia le lanu.Ae e te iloa pe faapefea ona fai na saimini fuga?O le mea moni, o keramika o se meataulima tu ma aga masani i lo tatou atunuu, lea o loʻo faʻaalia ai le talaʻaga ma aganuu a lo tatou atunuu mo le faitau afe o tausaga.O lo'o fa'aauau pea le fa'aleleia atili o le tufuga sima.I le taimi nei, o le tufuga faʻailoga o loʻo faʻaaogaina mo le faʻaogaina o sima i aso uma.


Taimi meli: Nov-05-2020