• news-bg

tala fou

Faasalalau le alofa

Mai le aso 19 o Iulai ia Iulai 21, na tupu soo ai le leaga o le tau, ma o le tele o aai i Henan na feagai ma timuga e seasea ma faifai pea, lea na matua afaina ai le gaosiga masani ma le ola.

I le feagai ai ma timuga mamafa, ua tuuto atu Wellwares i le faiga faavae o le foia o faigata, ia saunia vave lapataiga aʻo leʻi mamafa timuga e mafua ai le faaleagaina o oloa ma motusia auala, faia se galuega lelei o le faʻalavelave faʻalavelave faʻalavelave, ma muaʻi faʻatulagaina poloaiga mo uta. .Fa'asagatau fa'aeteete a'o le'i taunu'u, fa'atulaga le utaina o oloa ile taimi, ma fa'amautinoa lelei e taunu'u oloa ile uafu ile taimi.

eddy

O le faʻatau oloa Eddy faʻamatalaina nei mea uma e ala i ana lava gaioiga faʻatino.O le mamafa o timuga i Henan na aumaia ai le tetee tele i le galuega.Ona o le mamafa o timuga i luga o le ala, na taunuu ai le loli i le falegaosimea i le silia ma le fa itula mulimuli ane nai lo le mea na fuafuaina muamua.Ae ui i lea, ina ia mautinoa e sili atu nai lo le 3,400 pusa o oloa WM Chile e mafai ona oʻo atu i le Maersk cut-off taimi i le taimi, na manumalo ai Eddy i faigata ma tauivi malosi ina ua maeʻa le po o timuga.O pusa e tolu na utaina i le taimi tonu ma fa’anatinati atu i le nofoaga e le’i ta le fa i le taeao o le isi aso.E le gata o se mana'oga faigata mo ia lava, ae o se fa'aaliga foi o le agaga o le galuega a Wellwares.

shipping

E fa'atino pea e Wellwares mana'oga o tagata fa'atau ma fa'amautinoa le lelei o fa'atonuga a tagata fa'atau i itu uma mai le gaosiga o oloa e o'o atu i uta.Tu'u tasi-taofi sourcing mo tagata fa'atau uma.


Taimi meli: Iul-23-2021