• news-bg

tala fou

Faasalalau le alofa

E ui o le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga i le lalolagi ua toe malosi talu mai le 2020 faʻagesegese, o lenei tausaga o loʻo faʻaalia i faʻafitauli faʻapitoa ma tau o loʻo aʻafia ai fefaʻatauaiga o oloa i le gataifale.
O le tau o le felauaiga o le 40-futu container mai Asia i Europa i matu ua siitia mai le tusa ma le $2,000 ia Novema i le silia ma le $9,000, e tusa ai ma le au faʻatau ma le au faʻaulufale mai.

3

vaiaso, o'o i fa'amaumauga maualuga ona o le le lava o atigipusa gaogao e mafua mai le fa'ama'i ua fa'alavelaveina fefa'ataua'iga i le lalolagi.

Ua Va'aia e Maersk Maketi Va'a i le Lalolagi o lo'o Tumau Malosi ile 2022
AP Moller-Maersk A/S o lo'o fa'amoemoe e fa'atumauina pea maketi va'a e o'o atu i le kuata muamua ma le mana'omia o koneteina o le lalolagi e fa'atupu vave nai lo le fa'amoemoe muamua.

O fa'atalanoaga o konekarate amata mo le 2022-23 ua matua'i si'itia i totonu o le maketi o koneteina, na ta'u atu ai e le maketi ia Platts, e ui lava o lo'o fa'amoemoe le au fa'atau o le a fa'amalieina le tau o va'aiga i le tausaga a sau.Nai lo lena, o uluai feutagaiga mo le vaitau o konekarate o loʻo lumanaʻi, e amata ia Aperila, o loʻo faʻasino atu i se faʻamaualuga e le faʻavaivai ona o le tau o loʻo talanoaina e matua maualuga atu nai lo le tausaga nei, i le va o le 20% ma le 100%.
Fa'amatalaga: tupuaga:https://www.spglobal.com/platts/en/market-insights/latest-news/shipping/121021-early-2022-23-contract-discussions-see-container-rates-surge-terms- tupu a'e

O le pisi o le uafu ma le le lava o pusa fela'ua'i e mafua ai le su'eina o isi mea.

1

Faatasi ai ma felauaiga i luga o le ea ma le sami, o felauaiga i luga o nofoaafi ua avea nei ma auala sili ona faatosina e auina atu ai oloa i le va o Saina ma Europa.O faʻamanuiaga autu o le saoasaoa ma le tau.O felauaiga i luga o nofoaafi e televave atu nai lo uta i le sami, ma sili atu le taugofie nai lo le ea.

2
E lagolagoina e tupe teufaafaigaluega mai le malo o Saina, o le felauaiga o uta o nofoaafi e mafai ai ona ave saʻo oloa mai le itu i matu ma totonugalemu o Saina i le tele o atunuu i Europa, i nisi tulaga ma le tuʻuina atu o maila mulimuli e tautuaina e loli poʻo auala pupuu o le sami.Matou te vaʻavaʻai i le lelei o felauaiga i luga o nofoaafi i le va o Saina ma Europa, o auala autu, ma nisi o iloiloga aoga pe a lafoina oloa i nofoaafi.

Fa'amatalaga: O lo'o popole tagata Europa fa'aulufale mai ua liliu atu i ta'avale e aumai ai oloa mai Saina

https://asia.nikkei.com/Spotlight/Belt-and-Road/Anxious-European-importers-turn-to-trucks-to-get-Chinese-goods


Taimi meli: Tes-20-2021