• news-bg

tala fou

Faasalalau le alofa

Wellware ua tuuto atu i le tuʻuina atu i tagata faʻatau le faʻatauga e tasi.I le faaopoopo atu i le faʻamaeʻaina o le gaosiga o oloa i le taimi, e sili atu ona taua le mataʻituina o le lelei o oloa.I aso nei, o Wellware o loʻo i ai se seti atoatoa o fesoʻotaʻiga suʻesuʻega lelei ma e nafa ma le lelei o oloa.O lea la o le a ou faʻaalia pe faʻafefea ona mataʻituina e Wellware le lelei o oloa i totonu o le fale gaosimea.

1, tino omea:

I le amataga o le gaosiga o oloa, pe a maeʻa le oloa, o le a faʻaauau pea ona siaki e matou tagata asiasi lelei le tele o le oloa ina ia mautinoa o le tele ma foliga e tutusa ma manaoga o le tagata faʻatau.Ole auala muamua lea e fa'amautinoa ai le fa'atonuga ole oloa.

2, tino tioata:

A maeʻa le faʻagasologa o le faʻamalama o le oloa, o le a faʻamaonia e le tagata asiasi lelei le amiosaʻo ma le lelei o le faʻamalama o le oloa, faʻamautinoa o loʻo ufiufi atoa le mata tioata, ma aloese mai faʻaletonu foliga e pei o pine ma lanu uliuli.Toe pulea le gaosiga o le oloa a'o le'i tape le oloa.

幻灯片1

3. Ua mae'a le fana:

I le taimi o le faʻagasologa o le fanaina o oloa, e mataʻituina le vevela o le kiln e faʻatumauina le vevela o le kiln i le 1270 ° C e faʻamautinoa ai e saʻo le tele o le oloa ma lamolemole le luga.

4. Filifiliga:

A mae'a ona fa'amama le oloa, o le a toe su'esu'e oloa a le tagata fa'atau, ma ave'ese oloa fa'afitauli, ae tu'u ai oloa A ma le B.Faʻamautinoa le tutusa o le tulaga lelei o oloa faʻatau.

幻灯片2

5, Fa'ailoga pito i tua:

A maeʻa le pikiina, pe a lolomi le pito i lalo, o le a faʻaauau pea ona faʻamaonia e le tagata asiasi lelei ma siaki pe saʻo ma o gatasi le tele ma mea o loʻo i lalo o le oloa ma le PO.

6, afifiina:

Pe a teu, toe siaki le faʻamatalaga i luga o le pusa ma faʻataʻitaʻi le barcode o le pusa pusa meaalofa ma faʻamautinoa o loʻo suʻesuʻeina lelei le barcode.

幻灯片3

7, Toe tatala le afifi:

A maeʻa le afifiina, o le a toe siaki e le tagata asiasi lelei pe faʻamautu oloa i totonu, ma o le a le faʻaleagaina ona o felauaiga umi, ma e mafai ona feaveaʻi ma le saogalemu vaega taʻitasi.

8, uta:

A utaina le oloa, siaki pe sa'o atoatoa fa'ailoga o felauaiga ma fa'amatalaga o oloa o pusa meaalofa ma atigipusa.Ia mautinoa o oloa e mafai ona lafo i le taimi.

幻灯片4

A maeʻa lenei faʻasologa o suʻesuʻega lelei, ua maeʻa e le oloa le suʻesuʻega lelei ile fale gaosimea.E ui lava ina faigata le faagasologa, matou te tausisi pea i le lelei o le oloa.Ona o le faatinoga lea e nafa ai Wellware mo le lelei o ana oloa, ua galue Wellware i le gaosiga ma le auina atu i fafo o oloa sima e faaaoga i aso taitasi mo le sili atu i le 20 tausaga, ma ua faavaeina sootaga felagolagomai umi ma le tele o ituaiga lauiloa faavaomalo .Lelei lelei ma tautua o le fa'avae lea mo mea lelei e maua ai le viia a tagata fa'atau.Matou te fa'amoemoe e mafai e le Wellware ona fa'aauau pea ona aumaia auaunaga sili ona lelei i a matou tagata fa'atau.


Taimi meli: Ian-20-2021