• news-bg

tala fou

Faasalalau le alofa

"Aua o le alofa o se vaaiga agamalu; aua o le alofa o se faatuatua matagofie ... aua o le alofa e ia te oe ma aʻu; Tau lava o le Alofa Talitonu o le alofa e mafai ona e maua ai le malosi; Ia e malosi, o le a e iloa ai o oe e sili..." Faatasi ai ma le pese o le alofa. ma le mafanafana o le oso a’e o le la i le taeao, o le vaega a le WWS e amata la tatou faigamalaga o le foa’i alofa.

Because of love, Donating love, WWS team is on the road1

A'o aga'i atu i le taumalulu, e saunia e le vaega a le WWS ipu vai, matou te fa'amoemoe o ipu e mafai ai e tamaiti uma ona inu vai mafanafana i le malulu malulu ma fa'amafanafanaina loto o tamaiti. O le fa'ama'i COVID-19 e le alofa ae o tagata e alofa.O a matou kamupani vaega:WWS, Sino Star ma Decno kamupani na faataatia se malae pasiketipolo fou mo le aoga, ma aumaia komepiuta aoaoina, komepiuta feaveai, lomitusi, lipine lipine, lomitusi pepa, api, ipu thermos, pasiketipolo, soka ma isi aoaoga, taaloga ma mea e manaomia i aso taitasi i faiaoga ma tamaiti aoga.O fanau o le lumanai lea o sosaiete, o le aoaoina o le aia tatau lea a tamaiti uma, ma o tusi o se meafaigaluega mo tagata e faalautele ai o latou vaaiga.Matou te fa'amoemoe e ala i lenei foa'i, e mafai ai ona tatala mafaufauga ma aumai le fa'amoemoe ma le vaveao i fanau i vaega maugā.Ia fuga mai ma le mitamita fatu o le faamoemoe!

Because of love, Donating love, WWS team is on the road2
Because of love-3

Ina ua maeʻa galuega foaʻi, na faia faʻatasi e le WWS, Hebei Sinostar, ma le 'au a Hebei Haorui se gaioiga faʻapitoa o le fausiaina o 'au.Mai le le masani i le masani, mai le feeseeseaiga i le malamalama le malamalama, e mafai e tagata uma ona faʻapipiʻi vave i le gaioiga ma tuʻuina atu o latou lava malosi i tulimanu o loʻo manaʻomia.

Because of love-5
Because of love-4

E ala i lenei gaioiga, e le gata o le mamao i totonu o loto o tagata uma ua tosina mai ai, ae o le faʻalauiloaina o le foaʻi atu i le sosaiete.Matou te faʻamoemoe o lenei gaioiga e mafai ona faʻalauteleina ai le vaʻaiga o tagata, faʻasolo atu le alofa, ma faʻatagaina le tele o tamaiti i nofoaga matitiva e maua ni aʻoaʻoga lelei.
E galulue faatasi tagata uma e fausia se lumanai manuia...

Because of love-6
Because of love-7

Taimi fa'asalalau: Sep-12-2020