• news-bg

tala fou

Faasalalau le alofa

Ona o le siisii ​​o le manaoga a o lei oo i le aso malolo ma le vave taunuu mai o le vaitau maualuga, o uafu i Europa ma Amerika o le a faaosofia ai le siisii ​​o oloa faaulufale mai a Asia, ma o le a faateteleina ai le tumutumu o uafu ma taulaga i uta.
Avea le afa muamua o le 2021 e fai ma faʻataʻitaʻiga, o le numera o pusa 20-futu na lafo mai Asia i le Iunaite Setete na oʻo i le 10.037 miliona, o se faʻaopoopoga o le 40% i lea tausaga ma lea tausaga, faʻamauina se faʻamaumauga mo le toeitiiti 17 tausaga.

Faatasi ai ma le siʻitia o le manaʻomia o femalagaiga, ua faʻateleina le faʻalavelave i taulaga tetele i le lalolagi atoa, ma ua faʻateleina le tuai o vaʻa.
1(1)
E tusa ai ma fuainumera mai le tulaga o felauaiga container Seaexplorer, e oo mai i le aso 2 o Aokuso, ua 120 uafu i le salafa o le lalolagi ua lipotia le pisi, ma 360 vaa o loʻo faʻatali e faʻatau i uafu i le lalolagi atoa.

O fa'amaumauga lata mai mai le fa'ailoga o le Taulaga o Los Angeles, o lo'o i ai nei va'a container e 16 o lo'o fa'amau i le taula i Kalefonia i Saute ma va'a e 12 o lo'o fa'atali i fafo o le uafu.Ole averesi ole taimi fa'atali mo le fa'amaufa'ailoga ua si'itia mai le 4.8 aso ile aso 30 Iulai e o'o mai i le taimi nei.5.4 aso.
2 2
E le gata i lea, e tusa ai ma le lipoti lata mai a De Luli, o le 496 malaga i luga o auala tetele e pei o le Trans-Pacific, Trans-Atlantic, Asia i Europa i Matu ma le Metitirani, o le numera o folauga na faʻasalalau e faʻaleaogaina mai le vaiaso 31 i le vaiaso. 34 ua oʻo i le 24, ma o le faʻaleaogaina o le 5%.
c577813ffb6c4a68beabf23bf1a89eb1
Faatasi ai ma i latou, na faasilasila mai e le Alliance le faalēaogāina o le 11.5 malaga, le 2M Alliance na faasilasilaina le faaleaogaina o le 7 malaga, ma le Ocean Alliance na faasilasilaina le faaleaogaina o le 5.5 malaga.

Na taʻua foi e De Luli, o le taunuu mai o le vaitau maualuga o felauaiga ua atili ai ona mamafa le sapalai o sapalai.

I le vaʻai atu i le tulaga o loʻo i ai nei o le faʻamaʻi o le uafu, ua suʻesuʻeina e le aufaipisinisi e faʻapea, o le gafatia o le vaʻa o loʻo i tua i totonu o le uafu ua siitia i le 600,000 TEU pe a faʻatusatusa i le 4 tausaga talu ai, e tusa ma le 2.5% o le malosi o vaʻa o le lalolagi i le taimi nei, lea e tutusa ma le 4 tausaga talu ai. 25 vaa tetele.Vaa koneteina.

Na ta'ua foi e le kamupani la'u uta a Amerika, Flexport, o le taimi o femalagaiga mai Shanghai i Chicago e ala i le Taulaga o Los Angeles ma Long Beach ua siitia mai le 35 aso i le 73 aso.O lona uiga e tusa ma le 146 aso e alu ese ai se container mai le uafu na afua mai ai ma toe foi i le uafu na afua mai ai, lea e tutusa ma le 50% o le faaitiitia o le gafatia o loʻo avanoa i le maketi.
3 3
A'o fa'aauau pea ona utiuti le sapalai o le maketi, na lapata'i mai ai le uafu: “O lo'o fa'amoemoe o le a pagatia uafu i le Talafatai i Sisifo o Amerika i le masina atoa o Aukuso, e ono fa'aitiitia atili ai le tau o le taimi, ma o lo'o fa'aletonu le fa'agaoioiga o uafu. '.”

O Gene Seroka, o le faatonu sili o le Port of Los Angeles, na faaalia le popolega ona o le afa lona lua o tausaga taʻitasi o le vaitau maualuga lea mo femalagaiga, ae o le tulaga o loʻo i ai nei ona o le tele o uta o vaʻa i le amataga, o vaʻa fou ua maua. fa'atotonu i totonu o le uafu talu ai nei, lea e feagai ai le uafu ma lu'itau tetele.Ma omiga.

Na taʻua atili e Gene Seroka o tupe faʻaalu a tagata faʻatau i le Iunaite Setete o le a faʻaauau pea ona malosi mo le 2021, ma e faʻamoemoe o le a sili atu le malosi o le faʻatupulaia o manaoga i le afa lona lua o le tausaga.

Na taʻua foʻi e le American Retail Federation: “I le amataga o le vaitau o aʻoga, e iai le faamoemoe o le tele o aiga o le a faaauau pea ona faatau oloa faaeletonika, seevae ma ato faafafa ma isi mea a tamaiti aʻoga, ma o le a sili atu le maualuga o le faatauina atu.Peitaʻi, o le tulaga lelei o felauaiga o loʻo iai nei, ua matou popole tele ai. ”


Taimi meli: Aukuso-14-2021