• news-bg

tala fou

Faasalalau le alofa

Xinhua News Agency, Moscow, Ianuari 17 (Faitala Geng Pengyu) Le "Vector" National Science Center mo Virology and Biotechnology a Rusia na faasilasilaina i le aso 17 o le mutant new coronavirus Omicron strain e sili ona puupuu le taimi e ola ai i luga o le sima, ma o le siama e pipisi. na mou atu i totonu ole 24 itula.

Ina ia suʻesuʻeina le faʻamaʻi pipisi o le Omicron strain, na faia ai e le au suʻesuʻe a le ofisa suʻesuʻega i uʻamea, palasitika, ipu sima, ma vai faʻafefe i lalo o le ea tutusa (30 i le 40 pasene) ma le vevela (26 i le 28 tikeri Celsius).O se faʻataʻitaʻiga faʻatusatusa na faia i luga o le faʻaogaina o galu o Omicron.O faʻaiʻuga na faʻaalia ai o le Ormicron strain na leiloa lana gaioiga i luga o le sima ma e le mafai ona iloa i lalo ifo o le 24 itula.

Fai mai le lala sooupu, o suiga malosi i le gaioiga o le Omicron strain e masani lava e le ese mai isi mutant fou coronavirus strains na maua muamua, o lea o le faʻaaogaina o vailaʻau ose auala aoga e puipuia ai faʻamaʻi.

E tusa ai ma le ofisa tala fou a Rusia TASS, mai ia Ianuari 10th i le 16th, e sili atu i le 150,000 fou faʻamaonia mataupu o le pale fou na lipotia i Rusia, o se faʻaopoopoga o le 35.3% i le vaiaso talu ai.O mataupu fou na fa'atosina i Moscow, St. Petersburg ma Moscow Oblast.E talitonu le malo o Rusia o le faʻateleina o le aofaʻi o mataupu fou faʻamaonia e masani lava ona fesoʻotaʻi ma le sosolo o le Omicron strain.

Punavai: Xinhua News Agency
Fa'atonu fa'atatau: Bai Susu

Wellwares o se sima ipu laulau sourcing gaosi, galulue faatasi ma taʻutaʻua ituaiga: Walmart, Falabella, Sodimac, Wilko, Argos, HEMA, Sonae, ma isi, ma le gaosia omea, maa, porcelain, porcelain/embossed, mug, ipu, ipu.


Taimi meli: Ian-18-2022