• news-bg

tala fou

Faasalalau le alofa

A’afia i leKoviti-19fa'ama'i, ua fa'aitiitia le gafatia o taulaga i le lalolagi, lea na mafua ai ona fa'alautele le taimi o felauaiga.O le feagai ai ma le televave o le siitaga o oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo, ua aafia ai le gafatia o felauaiga a Saina i le maketi o felauaiga i le lalolagi, ma i lalo o le siisii ​​o oka o oloa i le lalolagi atoa, ua oo atu ai i se tulaga ua faigata ai ona maua se container.O lea tulaga ua mafua ai foi le siisii ​​malie o tau o uta.Ma o lenei tulaga o le a faʻaauau pea mo se taimi umi, lea e faʻaleagaina ai kamupani Saina ma le tele o oloa auina atu i fafo i le lalolagi.

shipment

O le faigata o le va'aiga o le sami ua sosolo atu i isi atunu'u o Asia

Aʻafia i le "faʻasalalau le lelei", Hankook Tire, le kamupani paʻu ma le tele o maketi maketi i Korea i Saute, faʻagata le gaosiga mo aso e tolu mai ia Iuni 10 ia Iuni 13. O le mafuaʻaga autu mo le taofia o le gaosiga o Hankook Tire o le le lava o le vaʻa ma fale teu oloa. .O loʻo i ai se aofaʻiga tele o faʻaputuga i totonu, ma e leai se avanoa e teu ai, o lea e tatau ai i le fale gaosi oloa ona taofi le gaioiga ma fetuunai le gaosiga gafatia.

CCTV Tupe “Tianxia Tupe”

warehouse

I le feagai ai ma le faigata o le sailia o se "cabin" ma le maualuga o le vaitau o le auina atu i fafo, o le tele o kamupani auina atu i fafo o Saina e le gata o loʻo i ai le tele o uta i totonu o le faleteuoloa, ae o loʻo latou totogiina foi pili e teu ai oloa ona o loʻo tumu le fale gaosi oloa ma e le mafai ona lafo oloa. .Afai e le mafai ona lafoina oloa i le taimi, o le gaosiga mulimuli ane o nisi o oloa okaina e tatau ona tolopoina, ma o le gaosiga o oloa e mafai ona lafoina i le taimi o le a ave i ai le faamuamua, poʻo le lamatiaga o le faʻamalologa o gaosiga, ina ia faʻaitiitia ai. mamafa teuina ma faaitiitia gau.

I le vaʻai atu i le tulaga o loʻo i ai nei, afai e le mafai e le tagata asiasi ona tusi le fale, e mafai e Wellwares ona faʻaogaina le CRF (Cost and Freight), ma o Wellwares e nafa ma le faʻatulagaina o le utaina o oloa ina ia mautinoa le uta masani o le oloa.O le uta taimi ua avea ma faamuamua pito i luga i le foia o le faafitauli o le gaosiga.


Taimi meli: Iul-07-2021