• news-bg

tala fou

Faasalalau le alofa

Ona o le tele o le tumutumu i West Coast Seaports, ua le mafai ai e le faleoloa ona maua oloa i le taimi tatau, ma mafua ai ona le lava faleoloa.Ae o le itu e sili ona leaga, ua lata mai le Toe a’oga ma le Kerisimasi, faatasi ai ma le lolovaia o oloa mai fafo, peitai, e silia i le 20 vaa o loo taula pea e faatali le avanoa i le taimi nei, ae le o lea ua faamoemoe e sasaa atu le tele o voluma i totonu o faitotoa tetele. , o lona uiga e le mafai e tagata fa'atau oloa ona maua i le taimi, ma a'afia ai le fa'atauga o tau o le Kerisimasi e soso'o mai.

O le fa'alavelave o lo'o i ai nei e mafai ona mae'a masina, tatou te malamalama atoatoa i le tulaga ogaoga o lo'o i ai nei, ma atonu e faigata ia i ma'ua uma ona fa'aauau.
Ina ia fa'amautu le oka mata'ina a le matou tagata fa'atau i le taimi e tu'uina atu ai, fa'amolemole fa'afeso'ota'i lau fa'asalalau fa'apitonu'u pe a feagai ma fa'afitauli fa'aletonu e tasi, o le a galulue fa'atasi le WWS ma oe e su'e fofo talafeagai.

O le tautua o le fatu lea o mea uma matou te faia mo a matou tagata fa'atau, WWS o lo'o fa'atasi ma oe i taimi uma i le taimi e le'i tupu muamua.

O lo'o pisi i taulaga i le talafatai i sisifo o Amerika o le a 'sili atu ona leaga a'o le'i lelei'
图片1
O le aofaʻi o vaʻa na taula i San Pedro Bay o loʻo faʻatali e ulufale atu i taulaga o Los Angeles ma Long Beach ua amata ona toe fetolofi i luga.
I le ogatotonu o Iulai i faamaumauga mai le Marine Exchange i le lotoifale na faaalia ai e sili atu i le 20 vaa sa taula e faatali ai le avanoa e fafaga ai, e atagia mai ai le faateleina o oloa faaulufale mai mai Saina ina ua malolo i le masina o Iuni, ae pe a ma le 10 vaa container sa faatalitali i le Bay.O le taofi na fetaui lelei ma le tapunia o vaega tele o le auina atu i fafo o le uafu o Yantian i Saute Saina, lea na mafua ai le tele o faʻalavelave i le lalolagi atoa.

Fa'atoa fa'ailoa mai fa'ai'uga mo Iuni o lo'o fa'ailoa mai ia Iuni, na fa'atautaia e le Taulaga o Los Angeles va'a e 82 o lo'o ave ai le 876,430 teu.O Iuni sili ona pisi i le talafaasolopito umi o le uafu - ma toeitiiti atoa le 27% faʻatupulaia pe a faʻatusatusa ia Iuni 2020, ina ua faʻaititia le aofaʻi ona o le faʻamaʻi.


Taimi meli: Aukuso-11-2021