• products-bg

Rose Deacl Fa'afetaui Sa'oloto Mea Lau'a'ai Pusa Pa'epa'e

Rose Deacl Fa'afetaui Sa'oloto Mea Lau'a'ai Pusa Pa'epa'e

Igoa

O le Rose deacl e fa'afetaui sa'oloto mea'ai ipu ipu pa'epa'e

Mea

Porcelain, ponaivi china fou

Fua

16pcs Seti Talisuaga

10.5″ Rose deacl ipu meaai;

7.5″ Rose deacl ipu salati;

5.5″ Rose deacl ipu;

7″ Rose deacl ipu supo;

12oz au'i ipu

Lanu

piniki

Fuafuaga

Rose tiakl


Fa'amatalaga Oloa

Faailoga o oloa

I tala faasolopito anamua a Eleni, o le rosa e tuʻufaʻatasia le alofa ma le matagofie.E le gata o le liutino tagata o le atua o le lalelei, ae o le toto foi o le atua o le alofa.I le lalolagi, o rosa o le gagana lautele e faʻaaoga e faʻaalia ai le alofa.Aso Valentine uma, o le rosa o se fagafao i le va o tagata alolofa.O rosa e fai ma sui o le alofa, ma o rosa o lanu eseese ma fuainumera e iai foi uiga lelei.

O le fa'agasologa o oloa e fa'aogaina ai fa'ailoga e mamanuina ai lanu rosa matagofie i luga o le mea'ai laulau pa'epa'e fa'aoga i aso uma.O decals e mafai ona sili atu ona faʻaalia le ata matagofie.

HE0A9957

O le 10.5-inisi papaʻe poselana ipu lapoa tele ma le 7.5-inisi paʻepaʻe porcelain tamai ipu faʻaaogaina se mamanu fugalaʻau atoa i luma, ma faʻaoga le faagasologa o le tusiaina o laina i luga o le pito i fafo e faʻataʻamilo atoatoa ai le fugalaau totonu o le oloa.Ma o foliga o la tatou ipu paʻepaʻe paʻepaʻe e ese foi, ma o le auala mamanu o le gaugau pito ua faʻaaogaina e puipuia lelei ai le supa mai le tafe ma faʻafefe i le taimi o le taumafataga.

HE0A0060

O le ata o le ipu pa'epa'e supo ipu fa'aaoga se mamanu o rosa i pito.O le ogatotonu o le pito i luma ua teuteuina i se teu tetele o rosa.O le mamanu o le masini e faʻaaogaina ai foi se ipu supo e ese mai le faʻataʻitaʻiga masani, lea e iai foʻi se aafiaga lelei faʻafefe.

HE0A9958

O le vaega ipu sima paʻepaʻe e faʻaaogaina le faʻaogaina o vaʻa masani, ma o le fugalaʻau atoa o loʻo faʻaaogaina i fafo.

Aulelei ma agalelei.O le aofa'i o le porcelain rose applique craft set of tableware e maua ai se poto masani sili atu ona matagofie.O ata matagofie ma mamanu talafeagai o le filifiliga sili lea o ipu sima mo taumafataga a lou aiga.O le filifiliga sili foi lea mo lau laulau i aso uma o loʻo tulituliloaina se olaga lelei.

HE0A0061

 

—————————————————————-

AISEA E FILIFILI AI MATOU

Wellwares o se sima ipu laulau sourcing gaosi oloa, felagolagomai ma taʻutaʻua ituaiga: Walmart, Target, Falabella, Sodimac, Wilko, Argos, HEMA, Sonae, Bezant, ma isi, ma le gaosia omea, maa, porcelain, porcelain / embossed, ipu, ipu, ipu.

factory

—————————————————————-

PULEGA MA FA'AIGA

Matou te faʻamautinoa le faʻagasologa o le gaosiga o le whloe e sologa lelei ma le taimi e tuʻuina atu ai.
Matou te taulaʻi i le faʻatonutonuina o le lelei ma maua se 'au QC poto masani e vaavaaia
laasaga gaosiga taitasi i falegaosimea eria taitasi.
O le mea lea, o le lelei ma le aso tuʻuina atu e faʻamaonia.

网站1 (2)

网站2 (1)

网站3

网站4

网站5

网站6

网站7

网站8

—————————————————————-

O tatouTusipasi

certigication (1)

———————————————————-

Exhibitions

phillip1

————————————————————

FAQ

未命名_副本

IMG_6000_副本


  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou